Český svaz Rod hockey, o. s.

V Mostě překvapení na závěr sezóny

IMG_4701V rámci akce 24 hodin stolního hokeje se v SVČ Most odehrál také turnaj v táhlovém hokeji Chemoplast. V nevýrazné sezóně byl tento turnaj s 24 účastníky nejen z Mostu, ale i Prahy a Brna jednou ze světlejších událostí. A urodilo se zde také výsledkové překvapení, když favority zaskočil Jan Matuščín (SVČ Most). Další obsazení stupňů vítězů již bylo skoro tradiční. Druhý byl Lukáš Doležal a třetí Jaromír Foltýn Sen. Podívejte se na výsledky a fotky z akce.

Při celkově slabé účasti v letošním Českém poháru jednotlivců není mezi držiteli pohárových trofejí žádné překvapení. V kategorii získává svůj třetí pohár Karolína Sládková (Lejdýs Most), když se na nejvyšší příčku celoročního hodnocení vrací po roční přestávce. Stejně tak po roční přestávce je juniorským vítězem Lukáš Doležal (Black Sharks Most), celkově se jedná o jeho čtvrtou trofej. Počtvrté v řadě a popáté celkově vítězí v kategorii mužů Jaromír Foltýn Sen. (Seny-Oři).

Kdo se bude radovat z mistrovských titulů zjistíme v neděli 9. prosince v říčanském hotelu Pratol. Soutěže jednotlivců jsou přístupné hráčům a hráčkám, kteří se kvalifikovali prostřednictvím Českého poháru. Do soutěže družstev je možné se volně přihlásit. Partnery mistrovství ČR jsou OZP a hotel Pratol.

út 16. říjen 2018

Podporují nás

Corrotech

Kalendář událostí

Majaland mistrovství světa 2024

so 18. květen 2024PRAHA - Tuchoměřice

Informace

Majaland mistrovství světa 2024

ne 19. květen 2024PRAHA - Tuchoměřice

Informace

United Energy mistrovství České republiky 2024

so 7. prosinec 2024MOST SVČ

Fotogalerie

Chemoplast turnaj CorroTech

st 24. leden 2024, 11 fotek

Pečky – Mistrovství ČR 2023

so 6. leden 2024, 27 fotek

Most – Pohár United Energy

ne 12. listopad 2023, 9 fotek

RSS kanál aktualit, kalendáře událostí či fotogaleriíAdministrace – Vytvořil Dominik Fiala, 2012