Český svaz Rod hockey, o. s.

Hrálo se v Petrohradě a v Senici

IMG_4464Krátce po mistrovství světa se hrálo opět mezinárodně a to dokonce na dvou místech. V ruském Petrohradě byl turnaj v táhlovém hokeji Chemoplast přiřazen k Russia Open v billiard-hockeyi šprtci a v air-hockeyi a obě tyto disciplíny byly prioritou pro většinu zúčastněných. V nepočetné konkurenci zvítězil v chemoplastové části domácí Sergej Kurčakov, z trojice českých zástupců byl nejlepší na čtvrtém místě Jakub Hasil (Černí Zlobři). Výsledky jsou k dispozici na webu WTHA.

Ve slovenské Senici obvyklý česko – slovenský souboj oživila přítomnost dvou reprezentantů Řecka. Na přední příčky se prosadili favorité. Trochu překvapivě zůstal ale mistr světa Branislav Skoček z Bratislavy na třetím místě za dvojicí mosteckých juniorů, vítězným Lukášem Doležalem a druhým Janem Kusým. V kategorii žen vyhrála Kateřina Doležalová (Lejdýs Most). Jestliže v soutěži jednotlivců si vítězství odneslo dravé mládí, v druhém ročníku Poháru WTHA družstev slavila úspěch zkušenost. Ta byla na straně slovenského výběru hrajícího pod názvem Marius Pedersen. Druhé místo obsadili Black Sharks Most, třetí příčku pak Gunners Břeclav. Podívejte se fotky, výsledky budou doplněny. Oba turnaje proběhly v přátelské atmosféře, ke spokojenosti ale chyběla početnější účast domácích.

Aktuálně v kalendáři není vyhlášen žádný turnaj. Sledujte ale web, turnaje budou na základě informace od pořadatelů doplněny :)

po 16. květen 2016

Podporují nás

Corrotech

Kalendář událostí

Majaland mistrovství světa 2024

so 18. květen 2024PRAHA - Tuchoměřice

Informace

Majaland mistrovství světa 2024

ne 19. květen 2024PRAHA - Tuchoměřice

Informace

United Energy mistrovství České republiky 2024

so 7. prosinec 2024MOST SVČ

Fotogalerie

Chemoplast turnaj CorroTech

st 24. leden 2024, 11 fotek

Pečky – Mistrovství ČR 2023

so 6. leden 2024, 27 fotek

Most – Pohár United Energy

ne 12. listopad 2023, 9 fotek

RSS kanál aktualit, kalendáře událostí či fotogaleriíAdministrace – Vytvořil Dominik Fiala, 2012